Peter Mygind på vej til Natteravnene i Gørlev

Peter Mygind på vej til Natteravnene i Gørlev

16-03-2015

Natteravne i Gørlev er meget glade for, at SuperBrugsen med overrækkelsen af 5.000 kr. gør det muligt at få Peter Mygind til Gørlev og holde foredrag. Peter brænder, som mange nok har hørt, eller set på tv, for at udrydde mobning blandt børn og unge.

Da han oplevede, at hans søn blev overfaldet 2 gange inden for halvanden måned af drengebander på vej hjem fra skole, blev han ramt af en meget stor sorg og afmagt - og ikke mindst vrede. På baggrund af denne hændelse og de skræmmende mange overfald, der finder sted blandt helt unge mennesker, er Peter - bl.a. fra skoler i hele landet - gentagne gange blevet kraftigt opfordret til at holde foredrag om dette emne.

Natteravne er der for de unge, vil gerne have at de har det godt, og er gode kammerater der opmærksomme og passer på hinanden uanset tid eller sted.

"Vi er stolte over at så mange af Gørlevs borgere har lagt poletter i vores bøtte, og at så mange støtter op om Natteravnene er helt fantastisk. Tak for det..!!" lyder det fra Laila Hansen som er formand for Natteravnene i Gørlev.