Køge Festuge var en succes for Natteravnene...

Køge Festuge var en succes for Natteravnene...

12-09-2013

Tak for en dejlig Festuge – vi ses til Nordisk Natteravne Dag 14. september.

Efter 5 travle dage på Køge Festuge, siger Natteravnene i Køge tak til arrangører og publikum for nogle dejlige dage. Der var 2-4 hold, med hver 3 deltagere, på gaden hver dag fra tirsdag og til festlighedernes afslutning lørdag aften.


Natteravnene var på gaden hele festugen...den 3. ravn gemmer sig bag kameraet :-)

”Jeg kan kun klappe i hænderne af begejstring over Festugen. Arrangørerne fik igen stablet et formidabelt arrangement på benene, og vi takker publikum for at de tog det for det det var – en kæmpefest. Vi havde travlt alle dage, men stort set kun med at hygge os med en masse glade mennesker”, siger formanden for Natteravnene i Køge, Martin Vallø Andersen.

”For at det kan lade sig gøre at stable alle de hold på benene, kræves to ting – fantastiske frivillige i Natteravnene i Køge, og god hjælp fra naboforeningerne i Vallensbæk, Greve og Solrød”.

Læs artikel fra Lørdags-Avisen her

Trods de mange timer på gaden i sidste uge, er Natteravnene i Køge og netværket ikke kørt træt. Der er således mulighed for at se dem – oven i købet i dagslys – på lørdag d. 14. september, hvor hele Norden "går i gult" 14. september

Læs mere om Nordisk Nateravne Dag her