Tingbjerg inviterede præst på vandring..

Tingbjerg inviterede præst på vandring..

16-12-2015
Natteravnene i Tingberg ville gerne byde kvarterets nye lokale præst Mette Basbøll velkommen. Derfor inviterede de hende med på en vandring. ”For det er nemlig den bedste måde at opleve Natteravnenes arbejde på, og hvordan det er at være på gaden med kontakten til de unge” fortæller Lars Anderslund, der er kontaktperson hos Natteravnene Tingbjerg.

Holdet havde en fantastisk tur og derved håber Lars, at de kan få et frugtbart samarbejde med Mette på samme måde som de havde med den tidligere præst Ulrich Vogel.

Natteravnene har mange gode oplevelser på deres vandringer, og går rundt i området en gang om ugen. ”Selv om man læser og høre meget i pressen om Tingbjerg, er det ikke alt er ballade og problemer. Og de ting som sker her, sker også mange andre steder” fortæller Lars som selv har boet i bydelen i 25 år, og været Natteravn i 7 år og fortsætter.. ”Jeg ved godt at mange føler sig utrygge, men jeg er sikker på at de ville få et andet syn på området, hvis de kom med på en vandring som Natteravn.

Er du interesseret i en uforpligtende vandring, så udfyld blanketten her og kontakten videreformidles til de lokale Natteravne.

Foto: Kaj Bonne - Natteravne havde besøg af præst Mette Basbøll (tv)