Nordisk Natteravne Dag 2013...

Nordisk Natteravne Dag 2013...

24-09-2013

Endnu flere foreninger havde en fantastisk dag på gaden...

Viborg havde bagt en kæmpekage...
I Viborg var dagen en bragende succes - over 400 personer besøgte Natteravnenes stand midt i byen, på Nytorv, hvor foreningen havde opstillet en informationsstand, hvorfra de uddelte gratis kaffe, sodavand og Natteravnekage - samt naturligvis bolsjer, balloner, flag og brochurer i store mængder. Derudover gik også flere Ravne rundt i gågaderne og "lokkede" forbipasserende til at besøge vores stand og smage kagen.


I dagens anledning havde Natteravnene fået lavet en kæmpe Natteravnekage (ca. 1 m x 1,50 m) - og i løbet af de 4 timer de stod på standen, delte de over 400 stk. gratis Natteravnekage ud.


"Mens kagen blev spist og kaffen drukket, havde vi rigtig mange interessante snakke og fik spændende spørgsmål fra byens borgere, ligesom vi fik utrolige mange positive tilkendegivelser for vores indsats i lokalområdet" fortøller formand Pernille Cornelius.

Et par nye interesserede blev det også til - samt en forhåbning om, at 6-10 personer yderligere, henvender i nærmeste fremtid.

Vil dans midt mellem de handlende i Gørlev...
I Gørlev blev fejret med fælles morgenmad, hvorefter der skulle lidt motion på programmet med en Harlem Shake dans i Super Brugsen.


Natteravnene gik byen rundt og delte balloner og bolsjer ud til dem de mødte.


Et par nye frivillige blev det også til, som nu skal med på prøvetur.

De frivillige sluttede af med at spise sammen og snakke om dagens begivenheder, og der var stor enighed om at det havde været en rigtig god dag i Gørlev.

Pandrup lage "hus" til...
Natteravnene fra Pandrup bød velkommen til Natteravne fra Brovst, Fjerritslev, Brønderslev, Frederikshavn og Aalborg til Nordisk Natteravnedag i Saltum.


Dagen bød blandt andet på tale fra borgmester Mogens Gade, vandring ud i byens gader, butikker og gallerier, besøg på egnssamlingen, Linedance i Nols hallen...


...besøg i Saltum kirke hvor præst Kristian Gram Schjoldager fortalte om kirkens historie, kalkmalerier m.m. vandretur ved Nols sø og om aftenen var der socialt samvær med spisning og dans til levende musik.

Natteravnene i Pandrup fik et maleri i gave lavet af Birgit Merete Jensen som Formanden Sarah Ejstrup Jørgensen modtog på foreningens vegne.

Også Silkeborg var på gaden...
Dagen startede på Torvet kl. 09.00, hvor Natteravnene mødtes til morgenkaffe og rundstykker. Herefter opstilling af telte m.m. Jesper fra politiet var ligeledes klar med alco-banen. En patruljevogn var opstillet som blikfang. Borgmester Hanne Bæk Olsen holdt tale kl. 10.30, og gik efterfølgende rundt og talte med Ravnene. Der kom i øvrigt en aftale i hus med borgmesteren om, at hun skal ud og gå med Natteravnene på J-dag.


"Vejret var med os hele dagen, og vi fik besøg af rigtig mange mennesker, samt 3 ansøgninger om en prøvetur, og vi forventer at yderligere 6 – 8 personer vil rette henvendelse. Ikke så dårligt endda" fortæller formand Gert Remme.

Natteravnene sluttede dagen af med en rigtig dejlig sommerfest med god mad og hygge. 4 Ravne blev hyldet for at have gået 50 gange, og en blev hyldet for at have gået 100 gange.