Det er jul...

Det er jul...

02-12-2009
Her kan du vinde præmier til dig selv - og samtidig gøre noget for andre!

Deltag i julekalenderen

Dans julerock med Søs Fenger - det bliver årets sjoveste julekort!
Du er hermed budt op til at danse den vildeste julerock med superstjernen Søs Fenger. Du hjælper samtidig Søs med at donere penge til Natteravnene; du samler 3 kr. ind, når du danser med hende - uden at det koster dig en krone. Du kan sende din og Søs Fengers juledans som et julekort til en ven.

Hvilken udfordring får du i dag?
Julekalenderen har tre kategorier. Det er tilfældigt hvilken kategori, du lander på: Vind biografbilletter til dig og din ven i "Red en vens dag"! Vind billetter og turpas til Tivoli i "Red familiens udflugt" eller leg med i "Red andres jul"! Her kan du i løbet af december jule-danse med en kendt og donere penge. Alle, der deltager, er med i lodtrækningen om hovedpræmien - en helikoptertur for 2 personer og en actionfyldt søredningsaktion hos Falck Nutec.

Søs støtter Natteravnene
Søs Fenger har i mange år bakket op om foreningen, der er med til at skabe større lokal tryghed - gennem korps af voksne i nattelivet. Det hjælper de unge, der er på gyngende grund, og de voksne er fantastiske forbilleder, der viser dem, at der er nogle, der tager ansvar og er til at stole på. Ønsker du at støtte Natteravnene, kan du købe Natteravnenes julemærker som automatisk sender en julehilsen sammen med dine mails.

Venlig hilsen
Rikke Damgaard
Redaktør Falck Danmark A/S

PS Vi byder op til dans i hele december
Senere i december støtter vi andre gode sager. I de næste 24 dage kan du møde - og danse med - fire kendte danskere, der har noget på hjerte, Søs Fenger danser for Natteravnene. Thomas Everts Poulsen fra Vild med dans danser for Børneulykkesfonden. Skuespilleren Anne Marie Helger danser for de hjemløse og "Hus Forbi". Og fodboldspilleren Bajram Fetai støtter Folkekirkens Nødhjælp