Natteravnene fra København City uddelte...

Natteravnene fra København City uddelte...

19-10-2012

...mange knus på Kulturnatten...

Københavns Rådhus havde inviteret Natteravnene i København City til at være til stede i Rådhussalen på Kulturnatten den 12. oktober fra kl.18:00 og frem til 24:00, hvor de forventede flere tusinde besøgende. Invitationen blev taget imod med stor glæde, og bestyrelsen fik hurtigt stablet frivillige på benene til at deltage i denne begivenhed.

Rådhuset havde stillet et rundt bord til rådighed med fire stole, og bagved en væg med gul farve, hvor der stod "Natteravnene" på, så vores informationsbod blev rigtig flot.

Steen U. Tommerup, Jørgen B. Sørensen og undertegnede var det første hold Natteravnene der tog imod gæster, deres ros og spørgsmål. Senere på aftenen mødte Liz Kyed og Leif Knudsen op. Det var muligt at give en donation for et Natteravnearmbånd, en Natteravnene kuglepind eller et Natteravnekram, og det var der mange som gerne ville. Det var en yderst positiv oplevelse og en del donationer førte til, at jeg med stor glæde gav flere kærlige Natteravnekram og til lige så stor glæde for dem, som modtog det. På denne måde fik jeg givet de kram tilbage, som jeg så mange gange har fået af de unge i Købehavns City´s natteliv.

En mand gav en donation på 100,-kr. til gengæld for, at få 5 kram af Liz. Så noget tyder på at Liz har givet flere kram end jeg, men det gør ikke noget da det jo ikke er en konkurrence, men handler om socialt samvær med andre mennesker.

Der var mange besøgende, og vi fik også en snak med nogle af politikerne der har deres daglige gang på Rådhuset.

Og der var også tid til at flere af de unge fik prøvet, hvordan det er at have en "kæp i øret" med de dertil indrettet sprutbriller.

Venlig hilsen bestyrelsen
på vegne af Poul Jensen.